Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6



Μύκητες στο δέρμα




Καλημέρα αγαπητοί φίλοι ,  η ομάδα μας είναι εδώ για να συνεχίσει την ενημέρωση για τους μύκητες καθώς και για την θεραπεία τους μέσα από τις συσκευές της Deta Elis.




                Αναφερθήκαμε λοιπόν τις προηγούμενες μέρες στους μύκητες , στα προβλήματα τα οποία αυτοί δημιουργούν καθώς και για την λύση η οποία έρχεται μέσα από τις συσκευές της Deta Elis. Αναφερθήκαμε σε κάποιους επιφανειακούς μύκητες οι οποίοι έχουν μεν την σοβαρότητά τους είναι όμως εύκολο να αντιληφθούμε την ύπαρξή τους και να τους καταπολεμήσουμε.

            Στο προηγούμενο άρθρο μας αναφερθήκαμε σε έναν πολύ σοβαρό μύκητα και σας υποσχεθήκαμε πως θα γράψουμε ένα άρθρο για αυτόν. Ο μύκητας αυτός ονομάζεται Candida Albicans , και είναι ένας μύκητας ο οποίος ουσιαστικά ζει αρμονικά πάνω στο σώμα μας αν όμως πολλαπλασιαστεί ανεξέλεγκτα ο μικροοργανισμός αυτός προκαλεί πόνο αλλά και φλεγμονή. Ο μύκητας αυτός μπορεί να προσβάλει τόσο το δέρμα όσο και το αίμα ενός ασθενούς.

Candida Albicans


            Η Καντιντίαση , όπως είναι γνωστή αυτή η ασθένεια , προκαλεί συνήθως ενοχλητικές λοιμώξεις οι οποίες συνήθως δεν είναι απειλητικές για την ζωή , μπορεί όμως σε ακραίες περιπτώσεις να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο αν περάσει στο αίμα και μέσω αυτού στα ζωτικά όργανα του οργανισμού μας. Είναι βέβαια πολύ σπάνιο και απαιτεί ένα ουσιαστικά κατεστραμμένο ανοσοποιητικό σύστημα.

            Η Κατιντίαση δεν εισβάλει ουσιαστικά στον οργανισμό μας , υπάρχει πάντα σε αυτόν. Απλά κάποιοι παράγοντες ουσιαστικά την βοηθούν να αναπτυχθεί περισσότερο από το φυσιολογικό και τότε ξεκινούν τα προβλήματα. Ένας πολύ βασικός παράγοντας ο οποίος την ενισχύει είναι η αλόγιστη χρήση αντιβιοτικών τα οποία εξοντώνουν κάποια βακτήρια τα οποία είναι οι βασικοί ανταγωνιστές της Candida με σκοπό αυτή να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο και να εξαπλώνεται επικίνδυνα . Τα χημικά φάρμακα δεν είναι καραμέλες αγαπητοί φίλοι θέλουν μέτρο. Βέβαια αυτοί οι οποίοι τα κατασκευάζουν και τα πουλούν έχουν διαφορετική άποψη…

            Αναλυτικά για την Candida Albicans και την Καντιντίαση έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο το οποίο μπορείτε να διαβάσετε εδώ  .

            Οι συσκευές της Deta Elis και συγκεκριμένα η Deta AP διαθέτουν αρκετά προγράμματα για την καταπολέμηση της Candida Albicans αλλά και όλων των υπόλοιπων μυκητών που προσβάλλουν τον ανθρώπινο οργανισμό.

Deta AP 20 ενάντια στην Candida Albicans


            Επικοινωνήστε με την ομάδα μας ώστε να σας καθοδηγήσουμε για το τι ακριβώς θα πρέπει να κάνετε αν αντιμετωπίζετε θέματα με μύκητες. Οι μέθοδοι των συσκευών είναι 100% αποτελεσματικές χωρίς χημικά φάρμακα , είναι 100% ανώδυνη και δεν βλάπτει σε καμία περίπτωση τον ανθρώπινο οργανισμό. Εξάλλου ο βιοσυντονισμός έχει ως θεμέλιο λίθο το «ου βλάψεις» και το έχουμε αναφέρει πολλές φορές. Σας περιμένουμε!!





Πάντα Φιλικά ΔΕΛΗΣ Α.Ε./ 6987 222446

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment