Slider[Style1]

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5[ImagesOnly]

Style6







ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...


Γεωργία Ε.: "Μετά από ταλαιπωρία 10 ετών βρήκα την αιτία στο πρόβλημα υγείας που είχα με τη μέθοδο του βιοσυντονισμού."



Η παρακάτω μαρτυρία ανήκει στην κ. Γεωργία Ε., κάτοικο Θεσσαλονίκης, και παρατίθεται τελείως ανεπεξέργαστη, όπως ακριβώς καταγράφηκε από την ίδια. Είναι η πρώτη από τις μαρτυρίες Ελλήνων χρηστών των συσκευών βιοσυντονισμού της Deta-Elis, που συλλέγονται και πρόκειται να δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα. Αν και μακροσκελής, είναι η ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, και γι' αυτό αξίζει να αναγνωσθεί προσεκτικά.

"Ονομάζομαι Γεωργία Ε., είμαι 53 ετών και έχω γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη, όπου και ζω. Έχω αποκομίσει άσχημες εμπειρίες με το ελληνικό σύστημα υγείας και είδα από κοντά τι γίνεται, διότι για 5 έτη περνούσα ατέλειωτες ώρες στα νοσοκομεία για ένα δικό μου τροχαίο ατύχημα που έγινε το 1997, επειδή πολτοποιήθηκε ο αγκώνας στο δεξιό χέρι μου. 


 
Εκείνο το διάστημα είχα επισκεφτεί 10 ιατρούς ορθοπεδικούς χειρούργους και άκουσα 10 διαφορετικές απόψεις, καθώς και από τις περιπέτειες της υγείας άλλων προσώπων, γονείς – συγγενείς – φίλους και έζησα από κοντά την κατάσταση και την ταλαιπωρία τους στο όνομα της αποκατάστασης της υγείας τους, με φάρμακα, Δημόσιες υπηρεσίες κλπ.
Συνοψίζω την κατάσταση με τις ασθένειές μου:
1) Κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια
2) Πνευμονική Ίνωση - σαρκοείδωση
3) Εγκεφαλικό ανεύρυσμα. Υπαραχνοειδής αιμορραγία με ενδοκοιλιακή επέκταση-υδροκέφαλο
Και με όλα αυτά τα προβλήματα υγείας που είχα δυστυχώς, βρισκόμουν ώρες και μέρες ατελείωτες υποχρεωτικά κάθε μήνα, να περνάω από δημόσιες υπηρεσίες για να πάρω τα φάρμακα του μήνα, (αντιμετωπίζοντας την γραφειοκρατία και την αναλγησία των ερμηνευτών του νόμου), καθ' ότι το κόστος των φαρμάκων ήταν 2500,00€ κάθε μήνα (η δαπάνη καλύπτεται 100% από το ασφαλιστικό ταμείο μου, όσο βέβαια θα είμαι καλυμμένη από το ασφαλιστικό ταμείο μου)!
Από το έτος 2003 άρχισα να έχω συχνά δύσπνοια, λοιμώξεις του αναπνευστικού, πνευμονίες, να ανεβάζω πυρετό 39 με 40, με βήχα σχεδόν καθημερινά, να έχω κατακράτηση υγρών και να γίνεται εμφανές το πρήξιμο κυρίως στο πρόσωπο. Όλα αυτά τα απέδιδαν οι γιατροί στα δύο οστά, που πίεζαν τα πνευμόνια μου, τα οποία προκλήθηκαν μετά από το ατύχημα που είχα. Έκανα εξετάσεις στα νοσοκομεία Θεσσαλονίκης και η διάγνωση ήταν πάντα πνευμονία. Μου χορηγούσαν φαρμακευτική αγωγή και με έστελναν στο σπίτι για ανάρρωση, αλλά ο βήχας συνεχιζόταν. Ο πνευμονολόγος μου σύστησε να κάνω εξετάσεις σε Ω.Ρ.Λ. και η διάγνωση έδειξε στραβό ρινικό διάφραγμα και πιθανόν ο βήχας να οφείλεται σε αυτό.
Κάνω εγχείρηση στο ρινικό διάφραγμα, ο βήχας απλά ελαττώθηκε για λίγο διάστημα άλλα το πρήξιμο στο πρόσωπο παρέμεινε. Επισκέπτομαι διάφορες ειδικότητες ιατρών, λόγω του ότι ο ένας ιατρός με έστελνε στον άλλο.
Μη βρίσκοντας λύση αποφάσισα να απευθυνθώ στην ομοιοπαθητική. Πήγα λοιπόν και σε ομοιοπαθητικό. Μου έδωσε κάποια σκευάσματα (τα δικά τους φάρμακα), τα οποία έπαιρνα για ένα περίπου χρόνο. Το αποτέλεσμα μηδέν για μένα. Ο πυρετός 39 με 40 και βήχας όλη μέρα, με αποτέλεσμα να είμαι συνεχώς κουρασμένη με ένα ενοχλητικό βουητό στα αυτιά και πολλές φορές με αστάθεια ζαλάδα και εμετούς, και με το παραμικρό κρύο, δυνατός πόνος στα αυτιά να μην μπορώ να ησυχάσω χωρίς τα πανίσχυρα παυσίπονα και τα αντιπυρετικά για να σταθώ στα πόδια μου, διότι πέρα από όλα αυτά που περνούσα ήμουν αναγκασμένη και υποχρεωμένη να πηγαίνω καθημερινά για δουλειά, γιατί έπρεπε να επιβιώσω, και κάθε πρωί έριχνα τον πυρετό με αντιπυρετικά και μετά είχα δέκατα 37,2 και με αυτόν τον τρόπο επιβάρυνα τον οργανισμό μου περισσότερο.
Κάποια στιγμή βρέθηκε στο δρόμο μου ένας εναλλακτικός ιατρός, Ιριδολόγος, ο οποίος φωτογραφίζοντας την ίριδα των ματιών μου, μου είπε ότι το πρήξιμο είναι από τα μαύρα σφραγίσματα στα δόντια. Η διάγνωση ήταν σωστή! Μετά από επίσκεψη σε οδοντίατρο άλλαξα όλα τα μαύρα σφραγίσματα και το πρήξιμο υποχώρησε μετά από ένα έτος όπως μου είπε. Εκεί έμαθα ότι τα μαύρα σφραγίσματα περιείχαν υδράργυρο! Και γενικώς έπεσε μέσα στην διάγνωση .
ΕΤΗ 2007 - 2011
Τον Μάρτιο του 2007 επιστέφω από ένα 10ήμερο ταξίδι από την Αμερική και οι κρίσεις δύσπνοιας γίνονται συνεχείς, πυρετός 39-40 καθημερινά, κρύωνα και μόνιμα είχα αγκαλιά μία θερμοφόρα, ζάλη και βουητό στα αυτιά, δέκατα 37,2 και νοσηλεύομαι σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης τον Ιούλιο του 2007 (με δέχθηκαν διότι φοβήθηκαν μήπως έφερα μικρόβιο από την Αμερική), διότι όλες τις άλλες φορές που πήγα με πυρετό και με διάγνωση πνευμονίας με έστελναν για θεραπεία στο σπίτι. Τέλος, έμεινα 15 ημέρες στην πνευμονολογική κλινική με διάγνωση βρογχεκτασία, αυτήν την φορά. Μου χορήγησαν siproxin σε ενέσιμη μορφή. Αφού τους εξήγησα το ιστορικό μου, δεν σκέφτηκαν να μου κάνουν μια βρογχοσκόπηση και για 15 ημέρες νοσηλεύτηκα στην πνευμονολογική κλινική, και έπρεπε να περάσω από το γραφείο του διευθυντή μετά από 2 έτη, για να μου κλείσει ραντεβού για βρογχοσκόπηση στο νοσοκομείο που είχα νοσηλευτεί το 2007.
Έως τώρα έχω νοσηλευτεί ή έχω περάσει για εξέταση με πυρετό σχεδόν σε όλα τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης. Έχω επισκεφθεί έως τώρα 25 ειδικότητες γιατρών, και ο κάθε ιατρός με έβλεπε τουλάχιστον 5 έως 10 φορές. Άρχισα να έχω σοβαρά οικονομικά προβλήματα αφού έπαιρνα χρήματα από ένα ανοικτό δάνειο που είχα για να πληρώνω την κάθε επίσκεψη. Η πλειοψηφία των ιατρών που είχα επισκεφτεί έλεγαν πάντα «πιθανή διάγνωση» για κάθε νόσο, όπως για την Νόσο του still η για την ρευματοειδή αρθρίτιδα, η για ερυθρηματώδης λύκος η για σαρκοείδωση! Αυτός ο πυρετός πιθανόν να είναι από ιό του ΑΙDS (ιός ΗΙV) έλεγαν, εξετάσεις & επανεξετάσεις, αρκετές του αίματος, με τα λευκά αιμοσφαίρια στα ύψη, μαγνητικές ώστε να συγκριθούν οι νέες με την παλαιά...
Αξίζει να σας πω ότι το 2008 πήγα συστημένη από ιατρό σε ένα αξιόπιστο μικροβιολογικό εργαστήριο για εξειδικευμένες εξετάσεις αίματος. Τα αποτελέσματα έδειξαν (CEA 20,6 καρκινικοί δείκτες)!!!! Ευτυχώς που έκανα τις ίδιες εξετάσεις την άλλη μέρα σε Νοσοκομείο και σε άλλο μικροβιολογικό εργαστήριο και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά!!!
Νοσηλεύομαι το 2008 στο Νοσοκομείο, στην Α παθολογική κλινική με επιδερμόληση και πυρετό 39 - 40 και δύσπνοια. Η διάγνωση έγινε από διευθυντή καθηγητή λοιμωξιολόγο, ενώ από το Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης (στη Δελφών) Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων μου είπαν ότι κάτι έφαγα και με πείραξε! Δεν κατάλαβαν ότι έπαθα επιδερμόληση από αλλεργία ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ σε χάπια AUGMENTIN & SIPRΟXIN!
Γίνονται και πάλι στο Νοσοκομείο εξειδικευμένες εξετάσεις αίματος, για τον ιό του ΑΙDS (ιός ΗΙV) Ηπατίτιδα Α-Β-C-D, και πάλι CEA για τους καρκινικούς δείκτες, αξονικές και μαγνητικές τομογραφίες κλπ. Ευτυχώς τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά. Έλεγαν για κάποιο μικρόβιο αλλά ποιο;!! Ετέθη επιτέλους για πρώτη φορά η διάγνωση ότι έχω κοινή ποικίλη ανοσοανεπάρκεια (χαμηλά επίπεδα ανοσοσφαιρινών –αντισωμάτων), ανήκει στα αυτοάνοσα νοσήματα και γι αυτό το λόγο συνεχώς παρουσίαζα εμπύρετη λοίμωξη του αναπνευστικού και πνευμονίες. Αλλά δεν ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ γιατρός σε τόσα Νοσοκομεία που επισκέφθηκα η που νοσηλεύτηκα, να γίνουν ΑΝΟΣΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!!! Τόσο απλά!!!
Από τον Απρίλιο του 2009 κάθε εβδομάδα κάνω θεραπεία με υποδόριες ανοσοσφαιρίνες ΙgG (αντισώματα). Με παρακολουθεί καθηγητής Παθολογίας - Ανοσολογίας. Μέχρι να ανεβάσουμε το ανοσοποιητικό μου, είχα πάλι έντονη εφίδρωση –βήχα –πόνο στην δεξιά ωμοπλάτη και ακατάπαυστους εμετούς, μέχρι που με πήγαιναν στο νοσοκομείο με πλήρη αφυδάτωση (άλλαζα την νύκτα 3 φορές πυτζάμες και δεν έβγαιναν από το σώμα μου λόγω ότι είχαν κολλήσει επάνω μου από τον ιδρώτα). Η βαλίτσα με της πυτζάμες και τα απαραίτητα ήταν πάντα έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο που θα πήγαινα πάλι σε Νοσοκομείο. Επίσης είχα χάσει 18 κιλά! Την μία ημέρα ήμουν 65 κιλά και το πρωί που ζυγιζόμουν ήμουν 63! Είχα μείνει στο τέλος 47 κιλά! Για να πάω στην δουλειά μου περπατούσα 100 μέτρα και έκανα 20 λεπτά, κοκκίνιζα επειδή δεν ήταν αρκετό το οξυγόνο στα πνευμόνια μου και τότε με σύστησαν σε καθηγητή Πνευμονολόγο που εργαζόταν στο Νοσοκομείο που είχα στο παρελθόν νοσηλευτεί. Πήγα και με έστειλε να κάνω βρογχοσκόπηση και αφού πάλι δεν βρέθηκε το μικρόβιο ξεκίνησα αγωγή με κορτιζόνη MEDROL.
Από 1/9/2009 σταμάτησε ο εμετός και άρχισα να βάζω κιλά και καθημερινά έπαιρνα 1 χάπι CONTROLOC για το στομάχι που δεν το σκέφτηκαν τόσοι γιατροί που με είχαν εξετάσει. Μετά τη χορήγηση της κορτιζόνης άρχισε ο οργανισμός να ανακάμπτει πάλι.
Το τελευταίο επεισόδιο που είχα ήταν στις 24/9/2011 όπου έγινε η διακομιδή μου σε κωματώδη κατάσταση, μετά από 12 ώρες που με βρήκε ο γιος μου για να νοσηλευτώ σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έως 14/10/2011. Η διάγνωση ήταν υπαραχνοειδής αιμορραγία με ενδοκοιλιακή επέκταση – υδροκέφαλο - εγκεφαλικό ανεύρυσμα.
Χειρουργήθηκα στο κεφάλι από Καθηγήτρια νευροχειρούργο. Ενώ οι γιατροί στο Νοσοκομείο είχαν πει ότι «δεν θα άντεχα και περίμεναν να πεθάνω σε 24 ώρες», λόγω του ότι τα εγκεφαλικά κύτταρα είχαν υποστεί ανεπανόρθωτη ζημιά, κατά την δήλωση τους, λόγω της εγκεφαλικής αιμορραγίας, και αν θα ζούσα έλεγαν δεν θα είμαι η ίδια και θα χρειαστεί να με βάλουν σε κέντρο αποκατάστασης, δεν θα μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι κλπ. Ο γιός μου που άκουγε όλα αυτά είχε γίνει ένα ράκος. Βιαστικά συμπεράσματα, και μετά που επανήλθα δεν το πίστευαν! Νοσηλεύθηκα πάλι στο ίδιο Νοσοκομείο για επανέλεγχο, έγινε αγγειογραφία στο κεφάλι και τα αποτελέσματα ήταν όλα καλά.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ 10 ΕΤΩΝ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ «ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ»
ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2013
Ένας φίλος ήρθε και μου είπε ότι άκουσε για ένα κέντρο στο οποίο χρησιμοποιούσαν μια άλλη μέθοδο την οποία ονόμαζαν «Βιοανάδραση – Βιοσυντονισμό». Είναι κάτι διαφορετικό μου είπε από αυτά που ξέρεις μέχρι τώρα και αξίζει πραγματικά να το δεις. Άλλωστε δεν μπορούσα να με βλέπω άλλο έτσι. Είμαι σίγουρα καλύτερα από ότι ήμουν αλλά είχα κουραστεί ψυχικά - σωματικά –οικονομικά! Το όλο σύστημα γενικώς με είχε κουράσει!
Πήγα την άλλη ημέρα στην γιατρό που συνεργάζεται με την Deta-Elis. Εγώ δεν της είπα τίποτε από το ιστορικό μου και την άφησα να μου πει τι βρήκε!
ΣΕ ΜΙΑΜΙΣΗ ΩΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΩΔΥΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, βρήκε ότι έχω ένα παράσιτο το οποίο μου το ονόμασε Lamblia!!! Καθώς επίσης και άλλες βλάβες στο γαστρεντερικό σύστημα και πλήθος βλαβερών βακτηρίων τόσο στο έντερο όσο και στο αίμα! «Τα συνηθέστερα σύμπτωματα», μου είπε, ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΕΤΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΧΥΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΠΟ¬ΝΟΥΣ, ΝΑΥΤΙΑ, ΚΕΦΑΛΑΛΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ!!!! Με ρώτησε αν έχω πιεί ή αν πίνω νερό από πηγή και της απάντησα ναι. Κατά πάσα πιθανότητα, μου είπε, ότι από εκεί πήρα το παράσιτο «Lamblia» που μου έκανε την ζημιά τόσα χρόνια! Αργότερα έμαθα ότι αυτό το παράσιτο «Lamblia» αναπτύσσεται και στο εμφιαλωμένο νερό αν μείνει με τις ώρες εκτεθειμένο στον ήλιο μέχρι να φτάσει στον προορισμό του!
ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ! Είχα εντυπωσιαστεί και ήξερα ότι έχουν βάση αυτά που ακούω.
Πήρα την συσκευή Ιανουάριο του 2013 (μια μικρή φορητή συσκευή λίγο πιο μεγάλη από ένα κινητό) και εδώ και 6 μήνες κάνω την θεραπεία στο σπίτι μου,στην βόλτα μου, στην δουλειά μου! Σταμάτησαν να βουίζουν τα αυτιά μου, δεν αρρώστησα καθόλου, δεν ξαναμπήκα σε Νοσοκομείο, δεν ανέβασα πυρετό, παρόλο που δεν είχα θέρμανση όλο τον χειμώνα (λόγω ανεργίας). Την κορτιζόνη την ελάττωσα σε 4 gr την εβδομάδα, δεν ζαλίζομαι, δεν κάνω εμετούς , παρόλο που δεν παίρνω το χάπι CONTROLOC για το στομάχι εδώ και 6 μήνες. Μείωσα τα επίπεδα της χοληστερίνης, τα οποία ήταν πάντα πάνω από 250-290. Τώρα είναι 218! - Ενισχύθηκε το ανοσοποιητικό μου σύστημα. Παρατήρησα αύξηση της όρασής μου. Άρχισε ο οργανισμός μου να ανακάμπτει σιγά-σιγά. Όλοι, φίλοι και γνωστοί, παρατηρούν την διαφορά στο πρόσωπό μου, είμαι και δείχνω πιο υγιείς και ο Ιατρός της Ανοσολογίας με ρώτησε πώς δεν έκανα λοιμώξεις φέτος, και όταν του είπα ότι χρησιμοποιώ τις συσκευές DETA- ELIS, έδειξε ενδιαφέρον να μάθει πως λειτουργούν. Επίσης και η αξονική θώρακος με διάγνωση πνευμονική ίνωση - σαρκοείδωση κλπ έδειξε ότι τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα σε σύγκριση με αυτά που ήταν πριν από 19 μήνες, μου είπε ο ιατρός Ογκολογίας!
Από το να ψάχνω, βρήκα την λύση και γι αυτό έγραψα και αυτό το κείμενο. Έμαθα πολύ καλά, ότι η υγεία είναι «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ, ΨΥΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ Η ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ». Έτσι λοιπόν, η έννοια της υγείας, δεν αποδίδεται μόνο από την ιατρική, αλλά και από άλλους παράγοντες όπως είναι το περιβάλλον, η οικονομία, η εργασία κ.α.
Έζησα άσχημες εμπειρίες με το να τρέχω τόσα χρόνια στα νοσοκομεία και στους γιατρούς και όλα αυτά γιατί δεν μπορούσαν να βρουν την ΑΙΤΙΑ που μου προκαλούσε όλα αυτά τα προβλήματα. Τρέχανε από εδώ και από εκεί σε κάθε ΣΥΜΠΤΩΜΑ που έκανε την εμφάνισή του και προσπαθούσαμε να εξαφανίσουμε το σύμπτωμα και όχι την αιτία.
Πλέον ατενίζω το μέλλον με μια αισιοδοξία γιατί διαπιστώνω ότι κάθε ημέρα είμαι και καλύτερα!
Απ' όλη αυτή την εμπειρία ξεχώρισα γιατρούς με Ανθρωπιά και θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για την εξαιρετική φροντίδα και την περίθαλψη που έλαβα για την νοσηλεία μου τον Οκτώβρη του 2008, στο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, αλλά και την μετέπειτα παρακολούθηση της υγείας μου εδώ και 6 έτη από τον Καθηγητή Ανοσολογίας (όλο το ιστορικό μου υπάρχει σε αρχείο). Επίσης και όλα τα ακριβή στοιχεία μου είναι στην εταιρεία Deta-elis.
Σε μια εποχή όπου η ανθρώπινη ευαισθησία συρρικνώνεται μπροστά στο οικονομικό κέρδος, είναι ελπιδοφόρο να υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι. Η δουλειά τους ήταν και είναι υποδειγματική, και η προσφορά τους ανεκτίμητη. Ας συνεχίσουν έτσι!
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!
Με εκτίμηση και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με βοήθησαν να αποκαταστήσω την υγεία μου!
Θεσσαλονίκη 30/6/2013
Σας ευχαριστώ
Με εκτίμηση
Ε.........Γεωργία"

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post a Comment